Handelsbetingelser

Almindelige bestemmelser hos easystorage for køb af vores produkter.

Generelle oplysninger
Gobox v/Thyholm ApS
CVR. nr. 32357490
Måløv Byvej 229
2760 Måløv
E: info@easystorage.dk
T: 4464 6606

Betaling & priser
Regning fremsendes pr. email. Betalingsfristen er netto kontant via betalingskort på hjemmesiden.
Sælger forbeholder sig ejendomsretten til det solgte indtil hele købesummen med tillæg af eventuelle omkostninger er betalt til sælger.
Alle priser er oplyst incl. Moms.

Levering/afhentning
Kunden har betjent sig selv ved nærværende selvbetjeningsformular.
Kunden har ved denne bestilling accepteret at købe X antal kasser som angivet.

Fortrydelsesret
Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du har bestilt/hentet dine varer (kasser). Bemærk at dette ikke er gældende ved leje af kasser.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at fremsende e-mail til info@easystorage.dk I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Returnering (ved køb)
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.
Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.
Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Produktet
Produktet er ikke legetøj. Sælger er ikke ansvarlig for skader påført fast ejendom, løsøre eller personer som indtræder efter risikoovergang, og som forvoldes ved en defekt eller fejlbrug.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.
Lejer du kasserne skal du returnere dem i samme gode stand som ved overtagelse. Normal slidtage er undtaget.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.
Hvis du fortryder købet, skal varen leveres til samme selvbetjeningsstand som du benyttede ved afhentning

Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret)
Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.
Når du handler har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
Hvor hurtigt skal jeg reklamere?
Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)
For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne fakturere dig.
Personoplysningerne registreres hos Thyholm ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
Oplysninger afgivet til Thyholm ApS videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Som registreret hos Thyholm ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Thyholm ApS via e-mail info@easystorage.dk.

Klageadgang
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til os. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Kontakt os
EasyStorage Hvidovre
Søvangsvej 1,
2650 Hvidovre

EasyStorage Måløv
Måløv Byvej 229
2760 Måløv

Tlf: 4464 6605
info@easystorage.dk
CVR nr.: 32357490

© 2017 | EASYSTORAGE
NYHEDSBREV
Få nyheder, tilbud og gode råd,
til du skal have opbevaret indbo.