F.A.Q.

Har I også kontor i Hvidovre?

Nej, Hvidovre afdelingen er ubemandet.

Hvad er vilkårene hvis jeg takker ja til tilbuddet om at få 1. måned gratis?

For at få 1. måned gratis skal du binde dig for minimum 6 måneder. Du skal være opmærksom på at du stadig skal opsige aftalen med én måneds varsel til udgangen af en måned og at du tidligst kan opsige aftalen 5 måneder efter indflytning. Overtager du rummet f.eks d. 20. januar kan du tidligst opsige aftalen efter 5 måneder, dvs. d. 20. juni til fraflytning d. 31. juli. Bemærk at tilbuddet kun er for nye kunder.

Hvorfor koster rum på samme størrelser ikke det samme?

Prisen for rum varierer efter belliggenhed, loftshøjde mv. Et rum som ligger helt tæt på indgangen koster mere end et rum som ligger i den fjerneste krog.

Hvor længe binder jeg mig for?

Du skal opsige aftalen med 1 måneds varsel til udgangen af en måned.

Er mine ejendele forsikret?

Alle opbevarede ejendele henstår for din forsikring og risiko. Typisk dækker din egen indbo forsikring det opbevarede, blot du husker at oplyse dit forsikringsselskab om at du har ejendele opbevaret hos os.

Tilbyder I særskilt forsikring?

Nej. Vores koncept hedder easystorage og vi forsøger at gøre det så nemt og billigt som muligt. Skulle vi tegne forsikringer ville det blive dyrt og besværligt.

Hvornår har jeg adgang til mit depotrum?

Hvis du har et rum med 24 timers adgang er der selvfølgelig adgang altid. Vi kalder det for “easy udvidet”. Hvis du har et “easy standard” har du adgang man-fre 9-16 samt lør. 10-15.

Kan det virkelig passe at der hverken er oprettelses gebyr eller depositum?

Ja det passer. Det eneste du skal betale for er dit rum.

Er rummene opvarmet?

Ja alle rum er termostatstyret og således fri for frost, fugt og kulde.

Hvordan fungerer det når jeg har booket et rum?

Når du booker dit rum på vores hjemmeside, vil du kort efter modtage en email med en “aftale om opbevaring” der skal underskrives inden 5 dage. Denne underskrives med dit NemID og nøglekort.  Når du har underskrevet vil der  blive fremsendt en personlig adgangskode til anlægget. Denne fremsendes pr. e-mail inden for 24 timer efter at du har underskrevet.  Hvis du flytter dine ting uden for vores normale åbningstid, skal du have en adgangskode inden da. Husk egen hængelås til rummet.KAMPAGNE - Få 1 mdr. gratis

Bestil 6 mdr. opbevaring og få den 7. mdr. gratis!


Find dit nye opbevaringsrum og se priserne her.


SE PRIS OG BOOK